“May the force be with you”

Per augustus 2019 werkzaam bij Valstar Simonis als BIM-modeleur/coördinator (elektrotechniek). Ik zie mij zelf als een allround persoon; doe dan ook werktuigbouwkundige activiteiten naast de elektrotechniek. Ga mij vooral bezighouden met interne procesverbetering van BIM, middels BIM-kwaliteitscontroles en toepassen en programmeren van scripts. De periode voor Valstar Simonis ben ik werkzaam geweest bij een groot adviesbureau en in verschillende sectoren.

Ik krijg veel voldoening om nieuwe informatie tot mij te nemen en lever graag een kwalitatief product aan een opdrachtgever. Ik zet mij daarvoor 100% in. Het is uitdagend voor mij om een oplossing te vinden waar iedereen mee verder kan. De filosofie (missie en visie) bij Valstar Simonis passen wel bij mij, wat mijn een blij gevoel geeft.

Mijn opleiding heb ik gevolgd bij de De Haagse Hogeschool, Elektrotechniek/Werktuigbouwkunde. Verder heb ik diverse cursussen gedaan, zoals CAD/Revit en Solibri; maar ook Hogere verlichtingskunde en TVVL-cursus ‘Bouwkunde voor elektrotechnici’.

Ben momenteel betrokken bij een nieuwe sector voor mij, te weten de woningbouw; ik zit nu in het woningbouwteam van Valstar Simonis. Momenteel bezig met diverse grote woontorens in Rotterdam en Amsterdam. Ga mij verder bezighouden met de interne/externe kwaliteitsaspecten binnen het taskforceteam bij Valstar Simonis, met behulp van softwareprogramma’s.