Installaties dusdanig integreren dat er een duurzaam, gezond en fraai gebouw onstaat, dat is mijn doel”

Als adviseur en als vestigingsdirecteur bij Valstar Simonis zet ik mij in – tezamen met het team van vestiging Apeldoorn – om zowel werktuigbouwkundige- als elektrotechnische installaties te ontwerpen. Hierbij maak ik gebruik van zowel mijn creatieve- en analytische capaciteiten, als mijn ervaring in de installatietechniek. Of het nu gaat om nieuwbouw- of renovatieprojecten; doel is alle installaties dusdanig te integreren dat er een duurzaam, gezond en fraai gebouw ontstaat.

De goede samenwerking met andere betrokken ontwerp- en uitvoerende partijen, zoals architecten, managementbureaus, bouwfysische- en andere adviseurs zie ik als een voorwaarde voor geslaagde projecten. De voldoening is groot wanneer een prachtig project tot stand wordt gebracht tot volle tevredenheid van de klant.

In voorgaande jaren heb ik ervaring opgedaan als projectleider bij installateurs. Nu ben ik al geruime tijd en met veel plezier werkzaam bij Valstar Simonis. Projecten waar ik met trots op terugkijk, zijn: Montessori College te Nijmegen, Brandweerkazerne Den Helder, Junior College Den Helder, Werkgebouw Zuid Apeldoorn, MFA Kapelle, Koningsbergergebouw, Minnaert gebouw van de Universiteit Utrecht en bij WBVR de realisatie van de unilocatie.

Momenteel ben ik o.a. betrokken bij de vernieuwing en verbouwing van Paleis Het Loo, OBC Elst en adviseer bij de Wageningen University en Research.