PROVADA heeft tijdens de Kick-off Meeting op 26 november in de RAI het hoofdthema voor PROVADA 2016 bekendgemaakt: The Next Step. Veranderingen volgen elkaar in zeer snel tempo op. Hierdoor ontstaat een nieuw dynamisch speelveld waarbij elke vastgoedpartij zijn positie continu moet bepalen en/of bijstellen. Niet meebewegen is geen optie en daarom zal PROVADA tijdens de drie beursdagen volop inspiratie bieden hoe vastgoedbedrijven het beste kunnen inspelen op deze veranderingen.

Naast het hoofdthema zijn tevens de dagthema’s bekend gemaakt: Smart Cities, GameChangers en Business Innovation. De dagthema’s zullen in nauwe samenwerking met de standhouders breed doorgevoerd worden tijdens de beursdagen, zowel op de stands als op de diverse themapleinen.

Dagthema's

Dinsdag 7 juni: Smart Cities Steden groeien en worden complexer. Ze transformeren in snel tempo. De stad staat hoog op de agenda van alle stakeholders. Slimme ideeën helpen om onze steden leefbaar en bereikbaar te houden en duurzaam in te richten.
Woensdag 8 juni: GameChangers De nieuwe generatie is anders. Ze staat anders in het leven, zowel in de maatschappij als in de vastgoedsector. Welke verfrissende ideeën hebben onze gamechangers?
Donderdag 9 juni: Business Innovation Onze maatschappij is veranderd. Voor nieuwe business zijn andere modellen nodig. Wat is de impact van business innovatie op de vastgoedwereld? Welke nieuwe business modellen bieden de vastgoedwereld een duurzaam economisch perspectief?

RAI Amsterdam

PROVADA zal het programma de komende periode verder gaan uitwerken en zal regelmatig updates plaatsen op hun website. PROVADA 2016 vindt plaats op 7, 8 en 9 juni 2016 in de RAI in Amsterdam.

Meer informatie: www.provada.nl