Architect Offices Flow Kantoren Amsterdam Houthavens Mvsa 7

Opening The Flow

Op Blue Monday 20 januari jl. opende The Flow® op spectaculaire wijze haar ultramoderne (kantoor)deuren. The Flow® is The New Order in High Performance Buildings!

Het volgende is gedaan om flow gebruikers in een flow-state-of-mind te laten komen:

  1. Focus: je moet je heel goed kunnen concentreren op wat je aan het doen bent. Daarvoor hebben we werkplekken gecreëerd waar klimaat en akoestiek top zijn
  2. Verrassing; Je geest en fantasie moet worden geprikkeld. Daarvoor hebben we een led scherm in de lobby en de lift waar we continue nieuwe en kunstzinnige content op draaien.
  3. Relax: Je moet ergens kunnen ontspannen en relaxen. Daarom hebben we een fitness met sauna, hammam en massage en een roof top club The Wolf, met fantastisch eten, een top uitzicht en een private dining en audiovisuele apparatuur die zich kan meten met de beste clubs in town. In de boardroom bevindt zich bovendien een 360º boardroom waar de enige beperking je eigen fantasie is.

Kortom; bomvol technologie om je goed te kunnen focussen, sexy met een vleugje rock & roll. Technologie met kunst gecombineerd!

Dit alles heeft ertoe geleid dat The Flow®:

  1. WELL platinum is gekwalificeerd
  2. BREEAM excellent is gekwalificeerd
  3. Én dat The Flow®, als eerst gebouw in Nederland, een Wired-Score Gold certification heeft. Een keurmerk voor smart building technologie en internet connectiviteit.

Over smart building & duurzaam gesproken… Lees wat Theo de Boer over The Flow® zegt in het eerder gepubliceerde The Flow artikel van het Valstar Simonis magazine, de Valstar Visie.

Fijne samenwerking met MVSA & ToBeDeveloped!

The Flow aftermovie van de opening from Firma Buurman on Vimeo.

DEEL DIT BERICHT

VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit artikel of een andere vraag? Wij beantwoorden deze graag voor je.

Meer Nieuws
Dsc03968 Kopie
Nieuws

Valstar Simonis richting een duurzame wereld

VLC magazine ging in gesprek met Karine Minnee (directeur bedrijfsvoering) en Olaf Oosting (directeur en senior adviseur duurzaamheid en circulariteit)...
Foto Aanbieding Actieagenda 1
Nieuws

Installatiesector wil tempo maken met circulariteit

Technische installaties in de gebouwde omgeving kunnen sneller circulair worden. Dat stelt de technieksector in de Actieagenda Circulaire Installaties....
Paris Proof 1 Roos Trommelen
Nieuws

114 ondertekenaars voor het Paris Proof Commitment: ook NS Stations en Rijksvastgoedbedrijf zetten hun handtekening

Vandaag hebben NS Stations en Rijksvastgoedbedrijf het Paris Proof Commitment van Dutch Green Building Council (DGBC) ondertekend. Dit gebeurde op...