Vlag

Marijn Braadbaart nieuwe senior adviseur commissioning en Smart Buildings bij Valstar Simonis

Wij zijn enorm verheugd om Marijn Braadbaart (57) te presenteren als onze nieuwe senior adviseur commissioning en Smart Buildings. Marijn heeft brede ervaring op het gebied van het ontwerpen, realiseren en exploiteren van installaties, met een sterke focus op innovatie, efficiëntie en duurzaamheid. De combinatie van die ervaring én zijn hands-on achtergrond in het automatiseren van gebouwgebonden systemen, betekent dat commissioning een ‘natuurlijke’ dienstverlening is voor Marijn.

Marijn Braadbaart heeft, gedurende zijn loopbaan, bij meerdere organisaties een leidende rol gespeeld in het investeren in nieuwe technologie en systematiek. Dit deed hij door bijvoorbeeld het ontwikkelen van meetapparatuur voor energieverbruik, bedenken van software voor het normeren en analyseren van energieverbruik. Daarnaast hield Marijn zich ook bezig met het automatiseren van energieopnames en het ontwikkelen van standaardprocedures voor het ontwerpen en beheren van gebouwbeheersystemen.

De laatste tien jaar heeft Marijn in de Verenigde Staten een commissioning afdeling opgericht bij een groot advies- en ingenieursbureau. In die periode heeft hij meer dan 150 commissioning projecten geleid, in uiteenlopende marktsegmenten. Dit betrof onder andere grote universitaire gebouwen, laboratoria, datacenters en luchthavengebouwen.

Op deze manier heeft Marijn niet alleen veel expertise opgebouwd, maar ook veel plezier gehad gedurende de nauwe en productieve samenwerking met zowel ontwerpteams, adviseurs, uitvoerders en leveranciers, als ook met eindgebruikers en facilitair management. Die ervaring zet Marijn nu (sinds september 2020) in voor de opdrachtgevers van Valstar Simonis.

Daarnaast zal Marijn betrokken zijn bij het verder uitbouwen van de dienstverlening van Valstar Simonis op het gebied van ‘integrated solutions’ en Smart Buildings.

Afbeelding1
Afbeelding1

DEEL DIT BERICHT

VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit artikel of een andere vraag? Wij beantwoorden deze graag voor je.

Meer Nieuws
Foto Aanbieding Actieagenda 1
Nieuws

Installatiesector wil tempo maken met circulariteit

Technische installaties in de gebouwde omgeving kunnen sneller circulair worden. Dat stelt de technieksector in de Actieagenda Circulaire Installaties....
Paris Proof 1 Roos Trommelen
Nieuws

114 ondertekenaars voor het Paris Proof Commitment: ook NS Stations en Rijksvastgoedbedrijf zetten hun handtekening

Vandaag hebben NS Stations en Rijksvastgoedbedrijf het Paris Proof Commitment van Dutch Green Building Council (DGBC) ondertekend. Dit gebeurde op...
882 Kröller Müller Museum Cam06 (002)
Nieuws

Kröller-Müller Museum kiest ontwerpteam voor uitbreiding museumgebouw

Het Kröller-Müller Museum heeft ambitieuze uitbreidingsplannen. Om die te realiseren heeft de Japanse architect Tadao Ando in 2020 een ontwerp...