Hierbij maakt Valstar Simonis bekend dat vanaf oktober 2020 de directie een andere samenstelling krijgt. Na vele succesvolle jaren als bestuurder van Valstar Simonis, hebben Wilfried van Mierlo en Jacques Mol besloten om ruimte te maken voor een volgende generatie.

Wilfried en Jacques blijven als senior adviseur én partner ongewijzigd hun uitgebreide ervaring inzetten voor onze opdrachtgevers. Daarnaast zullen zij de tijd benutten om onze medewerkers te coachen en hun waardevolle kennis door te geven.

Het directieteam van Valstar Simonis bestaat, vanaf oktober 2020, uit de volgende mensen. Theo de Boer blijft actief als senior adviseur en partner en zal tevens de rol van algemeen directeur op zich nemen. Karine Minnee blijft verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Daarnaast zijn we enorm verheugd dat Olaf Oosting als nieuw directielid en senior adviseur duurzaamheid, ons team is komen versterken.

Olaf Oosting is een autoriteit op het gebied van circulariteit en duurzaamheid. Naast zijn kennis en ervaring is Olaf ook bestuurslid van de TVVL en daarmee een aanjager van innovatie en samenwerking in onze branche.

Wij zien in Olaf Oosting een waardevolle uitbreiding van onze adviescapaciteit en een kartrekker die meebouwt aan de ambities van onze organisatie.

Want Valstar Simonis blijft werken aan integrale, duurzame samenwerkingen en innovatieve oplossingen die bijdragen aan de verduurzaming van de gebouwde omgeving.

Wij schreven al eens in onze Valstar Visie; “de enige constante is verandering”. Dat geldt voor de technologie waarmee wij werken, de manier van samenwerken in projecten én voor onze organisatie. Zo blijven wij een deskundig en vooruitstrevend advies- en ingenieursbureau voor iedereen waarmee wij samenwerken. Én een mooi en fijn bedrijf voor onze medewerkers.

Met Theo, Karine en Olaf staat een vernieuwd en veelzijdig directieteam klaar voor de toekomst, bij voorkeur in samenwerking met u!