Hijs Hokij - Tilburg Trappers

Op vrijdag 27 januari 2017 bezochten een aantal collega’s de ijshockeywedstrijd Hijs Hokij – Tilburg Trappers. Na gezellig een hapje te hebben gegeten in het Skicafe van de Uithof mochten wij aanschuiven bij de speluitleg, gegeven door Hijs Hokij voorzitter Harry. Na een kop koffie om lekker warm te worden zijn wij ons plekje gaan zoeken. “Wat een snel spel, af en toe wisten we niet waar we moesten kijken”, aldus een van de collega’s. Hijs Hokij wist te winnen met een ruime overwinning van 6 – 0.

We komen zeker nog eens een wedstrijd bekijken.

ijshockey_LR

Nieuwjaarsbijeenkomst 2017

7 januari 2017 verzamelden wij met gezin bij de Uithof in Den Haag voor een gezellige sportieve middag annex nieuwjaarsbijeenkomst. Na de ontvangst werden wij in groepjes naar onze activiteiten begeleid. De keuze bestond uit karten/lasergamen, ski of snowboardles en zelf skiën/snowboarden. Gelukkig konden we een ieder weer zonder kleerscheuren welkom heten bij de borrel. Ook onze oud-collega’s sloten hier aan. Na een korte speech genoten wij van een wintersbuffet. Moe maar voldaan na een geslaagde middag namen we afscheid van onze oud-collega’s.

Op naar volgend jaar!

Nieuwjaarsreceptie-2017

Sinterklaasfeest 2016

Op 27 november jl. hebben wij ons traditionele Sinterklaasfeest gevierd.

Theatergroep Spot heeft een toneelstuk opgevoerd waarbij Amerigo, het paard van Sinterklaas, was gestolen en voor losgeld weer teruggebracht werd. Na het toneelstuk zijn wij verblijd met het bezoek van Elvis en Glitterpiet. Wat een gezelligheid met vele liedjes en natuurlijk voor ieder kind een geschenk.

Op naar volgend jaar!

Sinterklaas-2016

Curling

Vanuit de personeelsvereniging hebben wij een curling clinic aangeboden gekregen. In groepjes hebben wij de fijne kneepjes van het curlen aangeleerd gekregen. Wat een sport! Het is moeilijker dan je denkt.

Curling2016

Bezoek Radiotherapiecentrum West

Over 14 november aanstaande opent het Radiotherapiecentrum West van het Haaglanden Medisch Centrum haar deuren voor de eerste patiënten.

Vrijdag 4 november jl. bezochten wij met het gehele bureau het Radiotherapiecentrum. Er werd nog druk apparatuur ingeregeld en de laatste hand gelegd aan de inrichting. Maar het resultaat mag er al zijn. Architect Rob Bouwmeester van De Jong Gortemaker Algra heeft het bezoek ingeluid met een presentatie over zijn visie en de totstandkoming van het ontwerp. Gevolgd door een korte presentatie van onze adviseurs Wilfried van Mierlo en Jurrian van Roon over de installatietechniek.

Wanneer je het gebouw betreedt, wordt je verrast door een serene rust en zeer veel daglicht. De oud bouw van Antoniushove is door middel van een glazen sluis verbonden met het Radiotherapiecentrum. Hierna betreedt je de ruimte met ontvangstfuncties en poliklinische spreekkamers. Verder bevinden zich op de begane grond zes ruimten voor lineaire versnellers en één ruimte voor brachytherapie. De gesloten bestralingsruimten zijn verspreid over de begane grond en zo gesitueerd dat daglicht tussen de bestralingsruimten tot diep in het gebouw kan doordringen. De bestralingsruimten dienen tevens als draagstructuur voor de bovenliggende vloeren.

De twee bovenverdiepingen zijn bestemd voor personeel met onder andere plannings-, vergader- en kantoorruimten.

De rondleiding door het gebouw werd afgesloten in de centrale hal van het ziekenhuis (ook aan dit deel van het ziekenhuis heeft Valstar Simonis een bijdrage geleverd). Hier hebben wij nog genoten van een maaltijd en gezellig met elkaar het interessante projectbezoek (en de week) afgesloten.

RCWest_bijeenkomst_P

City - Pier - City loop 2016

Afgelopen zondag liepen vijf collega’s en een introducée namens Valstar Simonis mee met de NN City-Pier-City loop in Den Haag.

Theo de Boer, Gino Lambert, Jeroen Zuydgeest, Anwar Hassan en Olaf Oosting (op volgorde van binnenkomst) volbrachten de 21,1 km in een tijd variërend van 1.35 tot 1.58 uur. De omstandigheden waren minder hels dan voorspeld, maar de wind was op de boulevard hard (en koud!). Hoewel net buiten de top 3 van de wereldranglijst en ook nipt buiten de medailles van het NK Halve Marathon, zijn de heren allemaal toch tevreden met de prestatie, we zijn namelijk de top 50 binnengelopen!. Onze Meet & Regelmannen wisten beiden een mooi Persoonlijk Record te realiseren! Na afloop was er in het business paviljoen nog ruimte voor een hapje en drankje waarna iedereen zijn bank thuis opzocht.

Heren van harte gefeliciteerd en op naar volgend jaar!

CPC-2016

Valstar Simonis weer van de partij bij de City - Pier - City loop

Aanstaande zondag zal een zestal van onze medewerkers weer aantreden bij de City Pier City loop in Den Haag.

De teamselectie bestaat dit jaar uit Olaf Oosting, Brian van Klaveren, Jeroen Zudgeest, Anwar Hassan, Theo de Boer en Gino Lambert. Zij zullen dit jaar de 21,1 km oftewel de halve marathon vanaf het Malieveld naar de Scheveningse Pier en weer terug lopen.

De start is rond 14.30 uur. Alle aanmoedigingen zijn welkom!

CPC

Valstar Simonis bezoekt Universiteit Utrecht!

Op vrijdag 6 november jl. bezocht Valstar Simonis met alle medewerkers het Victor J. Koningsbergergebouw van de Universiteit Utrecht.

Het gebouw werd op 4 november jl. feestelijk geopend door de vicevoorzitter van het College van Bestuur Anton Pijpers, samen met drie betrokken nazaten van Victor J. Koningsberger.

Wij hebben met veel plezier en inzet de installatietechniek geadviseerd, ontworpen en begeleid. En wij zijn trots op het mooie gebouw dat prima comfort biedt en door de studenten gewaardeerd wordt.

 

Op de projectpagina staat informatie over dit project en zijn prachtige foto’s en een film te zien.