Op een andere manier je collega’s leren kennen en op een ontspannen manier samen zijn buiten de werkvloer? Dat doen we graag. Regelmatig worden er onder andere door de personeelsvereniging gezellige activiteiten georganiseerd voor alle medewerkers van Valstar Simonis. Uiteraard komt dit ten goede aan de onderlinge relaties en dus de werksfeer.

Zo zijn medewerkers van Valstar Simonis met enige regelmaat te vinden op de tribunes van de Haagse ijshockeyvereniging Hijs Hokij. Of wordt de Nieuwjaarsbijeenkomst georganiseerd op een locatie waar men heel sportief de strijd aangaat met elkaar.

Medwerkers bij ijshockeyvereniging Hijs Hokij

Medewerkersactiviteiten Nieuwjaarsreceptie-2017

Een terugkerende traditie bij Valstar Simonis is het jaarlijkse Sinterklaasfeest. Een en al gezelligheid met vele liedjes en natuurlijk is er voor ieder kind een mooi geschenk.

Medewerkersactiviteit Sinterklaas-2016

Ook hebben wij een clubje met een aantal zeer fanatieke hardlopers. Zij hebben al verschillende keren hun persoonlijke records verbroken tijdens de City-Pier-City loop.

Medewerkersactiviteit CPC-2016

Natuurlijk bezoeken wij ook op locatie onze projecten. Hieronder een selectie van de projecten die wij de afgelopen periode hebben bezocht.

 

Paleis het Loo, Apeldoorn

Bezoek project Paleis het Loo

 

Pulse, TU Delft

Bezoek project Pulse TU Delft

 

Atlas, TU/e

Projectbezoek Atlas TU Eindhoven