Kennisorganisatie

Onze medewerkers vinden dat we deskundig, betrouwbaar, flexibel en klantgericht zijn. De vele trouwe opdrachtgevers kunnen dit beamen. We zijn een kennisorganisatie en kennisontwikkeling is voor ons van essentieel belang om aan te blijven sluiten bij de vraag vanuit de markt. Van iedereen wordt daarom verwacht dat je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen op jouw (vak)gebied.

Tijdens de gezamenlijke lunch proberen we echter het over andere zaken te hebben dan kennis en werk. Bijvoorbeeld over sportieve activiteiten; elk jaar doet een team van Valstar Simonis mee aan de City Pier City Loop en wordt er door een aantal liefhebbers een mountainbike parcours gefietst.Medewerkersactiviteit City-Pier-City loop

Medewerkersactiviteit bij een project

Medewerkersactiviteiten

Daarnaast organiseren we samen met de Personeelsvereniging gezellige evenementen, zoals het jaarlijkse Sinterklaasfeest, de Nieuwjaarsborrel en de Gezinsdag. Neem ook een kijkje op de pagina 'Medewerkersactiviteiten'.

De gezinsdagen worden vaak georganiseerd bij projecten waaraan wij zelf gewerkt hebben, zoals de Efteling, de Apenheul en het Nederlands Openlucht Museum.

Collage gezinsactiviteiten