Hoe ga je aan de slag in de installatietechniek? Jouw carrièrepad is net als jijzelf, uniek. Maar welk pad je ook bewandelt bij ons, wij vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Ontwikkeling is een van onze pijlers en levert een belangrijke bijdrage aan onze missie.

Praktijkvoorbeeld carrièrepad starter

Als je starter bent, begin je als (junior) engineer. Je werkt met een intern team aan het ontwerp van de installaties in en rondom een gebouw. Vaak zijn dat bestaande gebouwen die duurzamer gemaakt worden of die getransformeerd worden naar een andere, meer eigentijdse functie. Je schrijft ontwerp- en bestekteksten, voert tekenwerkzaamheden uit (modelleren in een geavanceerd 3D-softwarepakket) en brengt advies uit over de diverse deelontwerpen. Hierin word je uiteraard begeleid door een ervaren collega.

In deze fase van jouw loopbaan gaat het erom dat je in de praktijk gaat brengen wat je tijdens de studie geleerd hebt en dat we erachter komen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Als we daar een goed beeld van hebben, kunnen we gerichter werken aan ons gezamenlijke doel; jouw enthousiaste en blijvende bijdrage aan een gezonde en houdbare wereld.

Na een aantal jaren werken als (junior) engineer is meestal wel duidelijk waar jouw hart ligt. Sommigen worden projectleider van een discipline en ontwikkelen zich tot adviseur of zelfs tot vestigingsdirecteur. Anderen zijn meer intern gericht, vinden hun passie in een specifiek gebied en worden superspecialist.

Dit is slechts één voorbeelden van een carrièrepad! Het is aan jou de keuze hoe je jezelf ontwikkelt bij Valstar Simonis.

Hebben we je interesse gewekt en wil je meer over ons weten? Neem dan contact met ons op.